Farrés & Hervada: Temperaments

Farrés & Hervada - Temperaments

Inclou un CD i un llibre amb textos i poemes de Manuel Forcano.

19,90Afegeix a la cistella

Àlbum digital d’alta resolució. Inclou una versió digital (pdf) del llibret, amb textos i poemes de Manuel Forcano i el disc en els formats d’àudio següents:

 

HD FLAC, HD ALAC  | 24 bit 96 kHz

MP3  | 320 kbps

12,50Afegeix a la cistella

Àlbum digital. Inclou una versió digital (pdf) del llibret, amb textos i poemes de Manuel Forcano i el disc en els formats d’àudio següents:

 

FLAC, ALAC  | 16 bit 44,1 kHz

MP3  | 320 kbps

8,00Afegeix a la cistella

Temperaments neix de l’amistat i l’experiència de la trompetista Mireia Farrés i Mercè Hervada al llarg de 10 anys de duet. El repertori inclou obres imprescindibles per a trompeta i piano de Honegger i Enesco, però també altres obres que el duet coneix profundament de compositors com Hindemith, Peaslee, Bolter, Turrin i Ewazen. Hi destaca la inclusió de l’obra “Impuls vital”, encàrrec al compositor català Salvador Brotons.

 

Amb aquest disc i recull de peces, el duet vol fer notar la seva varietat i singularitat interpretatives i vincular-se amb quatre elements que d’alguna manera comparteixen i que les defineixen: el foc, l’aire, l’aigua i la terra. En relació a aquests quatre elements, el llibret de l’àlbum es complementa amb un poema original de Manuel Forcano inspirat en la música de Temperaments, una col·laboració que respon a la predilecció de les intèrprets per la poesia de Forcano. Les fotografies del disc, també estretament inspirades en els quatre elements que volen fer destacar les intèrprets, les signa la fotògrafa Noemí Elías. L’enregistrament ha estat a càrrec del reconegut productor anglès Simon Kiln, el juliol de 2019, a la Sala Oriol Martorell de L’Auditori de Barcelona.

Mireia Farrés, trompeta
Mercè Hervada, piano

Arthur Honegger

Intrada (1947)

 

Georges Enesco

Légende (1906)

 

Paul Hindemith

Sonata for trumpet and piano (1939)

 

Richard Peaslee

Nightsongs (1973)

 

Norman Bolter

Marsha’s Gift (2005)

 

Joseph Turrin

Two Portraits (1995)

 

Salvador Brotons

Impuls vital (2019) – World premiere recording

 

Eric Ewazen

A Song from the Heart (2011)

 

Durada: 73 min.

Fotos

VÍDEOS