Cosmos Quartet: Influences

Cosmos Quartet: Influences (Cover)

Inclou un CD i un llibre de 36 pàgines, amb textos d’Antoni Batista en tres idiomes (anglès, espanyol i català).

19,90Afegeix a la cistella

Àlbum digital d’alta resolució. Inclou una versió digital (pdf) del llibret, amb textos d’Antoni Batista en tres idiomes (anglès, espanyol i català) i el disc en els formats d’àudio següents:

 

HD FLAC, HD ALAC  | 24 bit 96 kHz

MP3  | 320 kbps

Properament…

Àlbum digital. Inclou una versió digital (pdf) del llibret, amb textos d’Antoni Batista en tres idiomes (anglès, espanyol i català) i el disc en els formats d’àudio següents:

 

FLAC, ALAC  | 16 bit 44,1 kHz

MP3  | 320 kbps

Properament…

L’art del Cosmos Quartet opera el misteri de la bellesa, amb el rigor i l’exigència sine-quibus-non. No hi ha música sense un alt nivell d’esforç i sacrifici, hores de lectura i de la gimnàstica corporal que necessita de l’ergonomia per ajudar-se a prevenir la contractura. Però quan això s’assoleix, la tècnica, que és per definició freda, és posa al servei del caliu de l’emoció que malda per transmetre: “no emocionar-se per emocionar”, deia Umberto Eco forçant una mica la màquina, abans de llançar-se sense paracaigudes de la semiòtica a la novel·la (…). El Cosmos Quartet domina la tècnica en tot el recorregut de la punta al taló dels arquets, amb un legato robust, un staccato finíssim, la convenient moderació del vibrato i una emissió tan austera en forte com extravertida en piano. Tot ordenat per tal que les quatre veus cantin cadascuna amb protagonisme per fondre’s polifònicament en el protagonisme unànime del conjunt de cambra. Antoni Batista.

Helena Satué, violí
Bernat Prat, violí
Lara Fernández, viola
Oriol Prat, violoncel

JOSEPH HAYDN

Quartet de corda op. 64, núm. 6 en Mi b major

 

JOHANNES BRAHMS

Quartet de corda op. 67, núm. 3 en Si b major

 

RAQUEL GARCÍA-TOMÁS

Così mostraste a lei i vivi ardori miei (world premiere de la versió per a quartet de corda)

Fotos

Videos