BARCELONA CLARINET PLAYERS

Música de cambra en expansió

 

Els Barcelona Clarinet Players són un quartet de clarinets versàtil d’àmplia trajectòria i discografia publicada. Innovació, fusió, interdisciplinarietat i pedagogia són alguns dels conceptes que millor defineixen la línia creativa d’aquest conjunt. Les seves interpretacions es caracteritzen per un minuciós treball cambrístic i una cuidada i energètica posada en escena.

 

Offertorium (Seed Music, 2018) és el quart disc enregistrat pel grup, un àlbum plenament contemporani -conté cinc obres d’encàrrec, estrenes absolutes- amb música d’experimentats i consolidats compositors catalans. Altres projectes dels Players també mostren una estreta relació amb els compositors contemporanis i una voluntat explícita de defugir les etiquetes vinculades a gèneres i estils. En aquest sentit, s’apropen al flamenc amb el disc Églogai cada any captiven petits i grans amb l’espectacle familiar Planeta clarinet, tot un clàssic de L’Auditori de Barcelona.

 

Manuel Martínez, clarinet
Javier Vilaplana, clarinet
Martí Guasteví, corno di bassetto
Alejandro Castillo, bass clarinet

       

ÀLBUMS

BCP Offertorium Cover @ Ana Madrid

OFFERTORIUM

CD + LLIBRE + HD AUDIO

Àlbum en format físic i digital, amb un llibre de 28 pàgines amb textos dels compositors en tres idiomes (anglès, espanyol i català).

Offertorium inclou les obres d’encàrrec (primers enregistraments mundials) realitzades als compositors Joan Magrané, Bernat Vivancos, Carlos de Castellarnau, Raquel García Tomás i Josep Maria Guix. El llibre – disc inclou comentaris de cadascun dels compositors disponibles tant en català, castellà com en anglès.

 

L’enregistrament d’aquest disc va tenir lloc a l’Auditorio de la Diputación de Alicante el juny de 2017. Seed Music publica el disc dins la seva col·lecció Premium amb so i producció musical de Santi Barguñó (Neu Records – N Music Production), disseny d’Estudio Gerundio i fotografies d’Ana Madrid. El disc es pot adquirir en línia a la botiga de Seed Music.

 

Aquest és el quart disc que produeix la formació, un àlbum plenament contemporani i amb la música d’experimentats compositors catalans consolidats al país com Bernat Vivancos i Josep Maria Guix, i excel·lents compositors del moment com Joan Magrané, Raquel García-Tomás i Carlos de Castellarnau.

VIDEOS