Trio Fortuny: Beethoven, Shostakovich, Mendelssohn

Trio Fortuny Beethoven
HD VÍDEO

Vídeo digital en alta definició i àudio no comprimit (WAV 16 bit 48kHz) en format HD MOV. Durada: 89:16

8,00Afegeix a la cistella

El Trio Fortuny, format per Joel Bardolet al violí, Marc Heredia al piano i Pau Codina al violoncel, torna a presentar un àlbum en format vídeo digital en què interpreten tres grans obres del repertori de trio amb piano. En aquesta ocasió, es tracta de l’enregistrament del concert que van oferir dins la temporada 2018-19 d’Ibercamera Girona a la Sala de Cambra de l’Auditori de Girona.

 

El diàleg entre aquests tres músics reuneix grans influències: Ferenc Rados, Rainer Schmidt, Claudio Martínez i Gary Hoffman, entre altres. Han actuat en diferents festivals internacionals com el Wissembourg International Music Festival, Portaferrada, el Cicle d’intèrprets catalans del Palau de la Música Catalana o el Bachcelona, on van crear el 2018 un programa al voltant de J. S. Bach en forma d’homenatge aplaudit per la crítica i el públic.

 

Joel Bardolet, violí

Pau Codina, violoncel

Marc Heredia, piano

LUDWIG VAN BEETHOVEN

Piano Trio No. 5, op. 70 No.1 en Re Major, “Ghost”

 

DMITRI SHOSTAKOVICH

String Quartet No. 8 en do menor, op. 8

 

FELIX MENDELSSOHN

Piano Trio No. 1 en re menor, op. 49

Enregistrat el 5 de maig de 2019 a l’Auditori de Girona. Filmació, realització i muntatge del video: Montse Capdevila i Cordèlia Alegre. So: Lluís M. Soler, Solfa Recordings.

VÍDEOS