Aquest disc neix de la inquietud per conèixer-se, de mostrar el que sóc i de buscar el camí que vull seguir expressant-ho musicalment des d’una visió honesta i transparent.

Òscar Latorre

Òscar Latorre va descobrir la trompeta als 6 anys i des de llavors no l’ha deixat anar. Actualment resideix a Basileia i forma part del prestigiós programa Focusyear 20 al Jazzcampus de de la ciutat, on ha compartit grans experiències musicals amb músics de renom internacional com Jorge Rossy, Guillermo Klein, Kurt Rosenwinkel, Wolfgang Muthspiel i molts altres. En aquest nou disc, Latorre vol reflectir-hi una època de canvis i aprenentatges. Ho fa amb música influenciada pel jazz, però també de contemporània i popular, amb composicions decidides com “Re-encounter”, atmosfèriques com “Delusion” i acostant-se a la lleugeresa amb “Overcome”.

A Pathway to Become

Seed Jazz 002

 

Òscar Latorre, trompeta 

Jean-Lou Treboux, vibràfon

Sebastián de Urquiza, contrabaix

Jordi Pallarés, bateria

Col·laboracions

Francesca Gaza, veu (Delusion)
Iannis Obiols, piano i sintetitzador (Delusion, Overcome)
Paulo
Almeida, bateria (Rhine’s Flow, Overcome)
Devin Daniels, saxo alt (Rhine’s Flow)
Daniel Somaroo, veu (Overcome)

Crèdits

Música d’Òscar Latorre | Produït per Òscar Latorre | Enregistrat per Daniel Somaroo a Basilea, el 30 i 31 de juliol de 2020 | Mesclat i masteritzat per Quim Kato Puigtió | Fotos i vídeos d’Alex Ventling | Disseny de la col·lecció: Toormix

ESCOLTA EL SINGLE
TRACKS
  1. Rhine’s Flow – 6:34
  2. Delusion – 9:16
  3. Balance – 6:55
  4. Caught Up In My Fears – 5:33
  5. (I) Surrender – 7:12
  6. Liberation – 4:49
  7. Reencounter – 7:02
  8. Overcome – 4:53