Inxa Impro Quintet: Out of Trad

Inxa Impro Quintet - Out of Trad - Cover

Inclou un CD i un llibret de 16 pàgines, amb textos en tres idiomes (anglès, espanyol i català).

14,00Afegeix a la cistella

Àlbum digital. Inclou una versió digital (pdf) del llibret, amb textos en tres idiomes (anglès, espanyol i català), i el disc en els formats d’àudio següents:

 

FLAC, ALAC  | 16 bit 44,1 kHz

MP3  | 320 kbps

8,00Afegeix a la cistella

Ferran Gisbert, guitarra elèctrica / Arnau Obiols, bateria / Joan Tomàs, baix i contrabaix / Joan Solana, teclats / Manu Sabaté, gralla, composició i direcció musical

Segell: Adep.Cat

Any de publicació: 2017

Número de catàleg: ADEP002

Durada: 45:52

Bufa!

per Manu Sabaté

 

Inspiro, me l’acosto a la boca, forro els llavis i l’embolcallo. Deixo la ment en blanc i mentre escolto el que passa al meu voltant, bufo tot buscant aquella nota que es fongui en harmonia perfecta amb els altres quatre integrants del grup, cercant el moment en què passo a ser part del tot i el tot dona sentit al que estic fent.

 

Sóc un enamorat de la música tradicional, m’ha acompanyat sempre i crec que sempre ho farà però igualment necessitava sortir-ne, descobrir-me en tant que creador i intentar fer alguna cosa diferent, que no recordés a res i que al mateix temps fes pensar en tot, que fos d’aquí però també d’allà, dotat d’una dimensió artística més important que el seu vessant “patrimonial”, des d’un respecte profund i transgressor alhora i que, sobretot, no deixés ningú indiferent.

 

Ja en van tres. All (tot), kind (tipus) i out (fora) del trad o de la tradició; cadascun diferent i cadascun d’ells una radiografia de mi mateix. No tingueu por: obriu el cor i les orelles i gaudiu-ne sense prejudicis.

Out of Trad: Tracklist

 

1. Mar petit / 2. Apina / 3. Catenària / 4. Sr. Canons / 5. Erra4 / 6. Pubilla (BP) / 7. Pubilla (R) / 8. El Farsant / 9. Retoch d’oració

 

VÍDEOS

Fotos