Les Anxovetes: (d)ones

Les Anxovetes - (d)ones

Inclou un CD i un llibret de 36 pàgines, amb textos en tres idiomes (anglès, espanyol i català) i amb les lletres de les cançons.

14,00Afegeix a la cistella

Àlbum digital. Inclou una versió digital (pdf) del llibret, amb textos en tres idiomes (anglès, espanyol i català) i amb les lletres de les cançons. El disc està en els formats d’àudio següents:

 

FLAC, ALAC  | 16 bit 44,1 kHz

MP3  | 320 kbps

Disponible properament

Tracklist

 

1. Fem un passeig / 2. Gessamí florit / 3. Cànon a la mar / 4. El viatge / 5. De anchoas quedan tres / 6. La mare del mar / 7. Cala Prona / 8. Acordió / 9. En su mirar / 10. Plora l’aigua

Dones la vida i d’ones sadolles la set d’unes dones que amb l’aigua es desfan.
Aigua dones a dones d’aigua. Aire fresc en entranyes de sal.
Degotes notes; de notes, gotes; que canten i esgoten amb crits tots els mals.
Dones que albiren
mots que refilen
cants que il·luminen
la vida i la mar.

 

Aquest és el pòrtic artístic amb el qual Montse Ferrermoner, Marta Pérez i Tona Gafarot presenten nou disc, un pas endavant en la seva trajectòria atès que aposten per incloure-hi deu temes d’autoria pròpia que van més enllà de l’havanera que les ha fet tan populars.

 

Montse Ferrermoner, veus aguda i mitja

Marta Pérez, veus aguda i mitja

Tona Gafarot, veu greu

Crèdits

 

Salva Gallego, guitarra / Xavier Pasqual, contrabaix / Jaume Catà, percussions i veu a “Acordió” / Joan Díaz, producció, melòdica a “Cala Prona” i efectes diversos / Enregistrat a Music Lan, Avinyonet de Puigventós, durant el mes de juliol de 2017 amb Jose Luis Molero / Mesclat i masteritzat a Sant Celoni, durant els mesos de novembre i desembre de 2017 per Quim ‘Kato’ Puigtió / Fotografies: Marcel Asso / Disseny de la col·lecció i il·lustració de la coberta: estudiogerundio.com / Producció executiva: Rut Martínez per ADEP.cat

Segell: Seed Music. Col·lecció ADEP.CAT

Any de publicació: 2017

Número de catàleg: ADEP004

Durada: 37:59

Fotos

VÍDEOS