Trio Fortuny: Schubert, Brahms

Trio-Fortuny-Cover
HD VÍDEO

 

Video digital en alta definició i àudio no comprimit (WAV 16 bit 48kHz) en format HD MOV. Durada: 88:43

8,00Afegeix a la cistella

Tres dels músics amb major inquietud i singularitat artística de la seva generació s’uneixen per articular un trio de caràcter estable que permeti desenvolupar un treball rigorós d’aproximació a algunes de les obres clau escrites per a una de les formacions de cambra per excel·lència, el trio amb piano.

 

Per obrir la temporada de música clàssica 2017-2018, Seed i l’Auditori Espai Ter de Torroella de Montgrí van promoure conjuntament un concert del Trio Fortuny el passat dissabte 7 d’octubre de 2017. En ell, el Trio Fortuny, format per Joel Bardolet al violí, Marc Heredia al piano i Pau Codina al violoncel, va interpretar dues de les obres que aquesta temporada han presentat en marcs com el Palau de la Música Catalana i els festivals de Cervià de Ter o de la Portaferrada.

 

Joel Bardolet, violí

Pau Codina, violoncel

Marc Heredia, piano

Franz Schubert

Trio D. 929 n. 2 (1827)

 

Johannes Brahms

Trio op. 8 n. 1 (1854)

Enregistrat el 7 d’Octubre de 2017 a l’Auditori Espai Ter de Torroella de Montgrí. Filmació, realització i muntatge del video: Artur Tort, Marc Cuscó i Marc Roca Vives. So i producció musical: Santi Barguñó, N Music Production

VÍDEOS