Universo normal es una puerta a mi imaginación. Por eso es normal. Y por eso es universo. Es un concepto que a la vez que inspira magia, algo enorme como es el universo, se concentra en aquello muy básico, de raíces, como la música folklórica.

Lucia Fumero

Estils d’arreu han influenciat la pianista i cantant Lucia Fumero. Ara estrena disc i projecte propi, amb música original que va d’un lloc a l’altre plena de vitalitat i aire fresc. La base del seu univers s’arrela al folklore i es transforma a través d’un bagatge que ha consolidat en la clàssica i el jazz. En resulten colors únics i singulars. Interessada tant en les cançons amb veu i lletra com en la música instrumental, Lucia Fumero s’expressa amb un ritme marcat de carisma i personalitat a la vegada que impressionista, dos conceptes aparentment oposats. Però quan composa, tot flueix, balla i captiva de manera inevitable.

 

Universo normal es publica el novembre de 2020 en format digital i CD com a Vol. 1 de Seed Jazz, la nova línia discogràfica de Seed Music, juntament el segon volum de la col·lecció, del trompetista Òscar Latorre.

Universo normal

Seed Jazz 001

 

Lucia Fumero, piano i veu 

Martín Leiton, contrabaix i leona

Juan Rodríguez Berbín, bateria i percussions

Veus

Rita Payés (Sibulet, Quisiera ser un robot, La muerte despierta, Pichón)

Eva Fernández (Quisiera ser un robot, La muerte despierta)

Magalí Datzira (Quisiera ser un robot, La muerte despierta)

Nico Roig (Nana para Rita)

Pol Batlle (Nana para Rita)

Crèdits

Música i lletra de Lucia Fumero | Produït per Lucia Fumero i Juan Rodríguez Berbín | Enregistrat per David Casamitjana a Montoliu de Segarra, el 21 i 22 de juliol de 2020 | Veus gravades per Quim Kato Puigtió, el 30 i 31 d’agost a Sant Celoni | Mesclat i masteritzat per Quim Kato Puigtió | Fotografies i vídeos d’Héctor Noguera | Disseny de la col·lecció discogràfica: Toormix

Agraïments

Joan i Rut, Horacio, Anabel i Juan Pablo, Nil, Juan, Nico, Rita i Pol.

ESCOLTA EL SINGLE
TRACKS
 1. Intro – 1:31
 2. Quisiera ser un robot – 4:10
 3. Sibulet – 5:29
 4. La muerte despierta – 3:08
 5. Nana para Rita – 3:02
 6. La noche y el día – 3:22
 7. Carancho – 2:26
 8. Extraterrestre – 4:42
 9. Tokisky y los demonios cubanos – 4:52
 10. Tofu y Mora – 4:15
 11. Pichón [bonus track featuring Rita Payés, trombone] – 2:49