PAU CODINA

Pau Codina, violoncel

 

Codina va néixer a Barcelona l’any 1988 i va realitzar els seus estudis a l’Escola Municipal de Música de Manlleu, la Yehudi Menuhin School, la Guildhall School of Music & Drama i la Chapelle Musicale Reine Elisabeth de Brussel·les.

 

Com a solista ha tocat en grans sales arreu d’Europa com el Royal Festival Hall, el Wigmore Hall, el Palau de la Música Catalana i el Teatro Monumental de Madrid, i amb orquestres com l’Orquestra de Cambra Franz Liszt de Budapest, la de Cambra de Wallonie i la d’Andorra, l’OBC i l’Orquestra de RTVE, entre d’altres. Apassionat de la música de cambra, forma part del Quartet Idomeneo, el Trio Fortuny i l’Oculi Ensemble, amb els quals desenvolupa un treball regular i de fons. L’han reconegut amb el primer premi del concurs Guilhermina Suggia, el premi Schlosskonzert del Festival Internacional de Kronberg i el primer premi i el premi especial EMCY del Concurs Permanent de Joventuts Musicals d’Espanya. Actualment forma part de l’Esbjerg Ensemble (Dinamarca) com a membre estable i col·labora com a solista amb l’Orquestra Camera Musicae.

   

 “Pau Codina toca el cello i el cel amb els dits.”

NÚVOL

ÀLBUMS

Trio-Fortuny-Cover

TRIO FORTUNY: SCHUBERT, BRAHMS

HD VIDEO

Video digital en alta definició i àudio no comprimit (WAV 16 bit 48kHz) en format HD MOV. Durada: 89 min.

Per obrir la temporada de música clàssica 2017-2018, Seed i l’Auditori Espai Ter de Torroella de Montgrí van promoure conjuntament un concert del Trio Fortuny el passat dissabte 7 d’octubre de 2017. En ell, el Trio Fortuny, format per Joel Bardolet al violí, Marc Heredia al piano i Pau Codina al violoncel, va interpretar dues de les obres que aquesta temporada han presentat en marcs com el Palau de la Música Catalana i els festivals de Cervià de Ter o de la Portaferrada.

 

FRANZ SCHUBERT

Trio D. 929 n. 2

 

JOHANNES BRAHMS

Trio op. 8 n. 1

VÍDEOS