Barcelona Clarinet Players: Offertorium

BCP-Offertorium-Cover

Inclou un CD i un llibre de 28 pàgines, amb textos dels compositors de les obres en tres idiomes (anglès, espanyol i català).

19,90Afegeix a la cistella

Àlbum digital d’alta resolució. Inclou una versió digital (pdf) del llibret, amb textos dels compositors de les obres en tres idiomes (anglès, espanyol i català) i el disc en els formats d’àudio següents:

 

HD FLAC, HD ALAC  | 24 bit 96 kHz

MP3  | 320 kbps

12,50Afegeix a la cistella

Àlbum digital. Inclou una versió digital (pdf) del llibret, amb textos dels compositors de les obres en tres idiomes (anglès, espanyol i català) i el disc en els formats d’àudio següents:

 

FLAC, ALAC  | 16 bit 44,1 kHz

MP3  | 320 kbps

8,00Afegeix a la cistella

“Offertorium”, del llatí “offerre”, és una obra on l’austeritat i la simplicitat volen tenir el protagonisme. He volgut minimitzar al màxim, i a tots nivells, els recursos compositius: harmonia, melodia, diàleg entre les veus, ritme i tímbrica se’ns presenten en un despullament total, on la mínima expressió n’esdevé la seva principal vàlua. El culte al so, a les seves estructures verticals simples, vol posar-se també a primer pla, on l’important no és el que s’escolta, sinó l’escolta mateixa. “Offertorium” no només té una connotació religiosa, emfatitzada aquí amb una sonoritat envolvent de Tam-tams que sovint acompanya el discurs i que la fa més mística. La paraula que dóna nom a l’obra vol representar també la capacitat d’oferir, de mostrar, d’entregar, de donar, de confiar allò que considerem important a qui considerem important. Però fer-ho amb poques paraules, amb un despullament total, sense escarafalls, buit de farcits tècnics i de virtuosismes aparentment suggestius: el missatge vol ser planer i comprensible, on la paraula “essència” guiï l’oient en una escolta contemplativa, austera i interior. Bernat Vivancos, compositor

Manuel Martínez, clarinet
Javier Vilaplana, clarinet
Martí Guasteví, corno di bassetto
Alejandro Castillo, clarinet baix

BERNAT VIVANCOS

Offertorium

 

JOAN MAGRANÉ

Caça nocturna

 

RAQUEL GARCÍA-TOMÁS

Arranjament de “Like someone in love”

de J. Van Heusen

 

CARLOS DE CASTELLARNAU

Trames

 

JOSEP MARIA GUIX

Restless wind

 

Durada: 47:27

Fotos

VÍDEOS