Carles Marigó: Moments

Carles Marigo: Moments

Inclou un CD i un llibre de 40 pàgines, amb un text de Toni Sala, Gabriela Montero i Emilio Molina en tres idiomes (anglès, espanyol i català).

19,90Afegeix a la cistella

Àlbum digital d’alta resolució. Inclou una versió digital (pdf) del llibret, amb un text de Toni Sala en tres idiomes (anglès, espanyol i català), i el disc en els formats d’àudio següents:

 

HD FLAC, HD ALAC  | 24 bit 96 kHz

MP3  | 320 kbps

12,50Afegeix a la cistella

Àlbum digital. Inclou una versió digital (pdf) del llibret, amb un text de Toni Sala en tres idiomes (anglès, espanyol i català), i el disc en els formats d’àudio següents:

 

FLAC, ALAC  | 16 bit 44,1 kHz

MP3  | 320 kbps

8,00Afegeix a la cistella

Escoltava la segona improvisació, amb les campanetes, els repics, les boles metàl·liques rebotant a l’atzar, amb el guitarreig del piano. Vaig pensar en el valor i la musculatura de conversar amb Schubert i Rakhmàninov. Em va venir al cap un fragment de Houellebecq que havia llegit feia pocs dies, que ara transcric amb el llibre a davant: “L’estudi personal dels mestres antics és en el fons l’únic exercici que val la pena, i encara se’n pot prescindir. Si seguim Schopenhauer, la millor reforma possible de les escoles d’art consistiria simplement a tancar-les”. Que bé que toques, paio, vaig pensar, també. No és que amansis la fera de la música, sinó que més aviat t’hi has fet amic. No n’ets l’intèrpret (que és una paraula molt lletja), no n’ets l’intèrpret sinó l’acompanyant, com la llera pel riu.

Toni Sala, escriptor.

Carles Marigó, piano

Marco Mezquida, piano (track 14)

Franz Schubert

Moments musicaux, D 780 (Op. 94)

 

Carles Marigó

Improvisació

 

Sergei Rachmaninoff

Moments musicaux, Op. 16

 

Carles Marigó & Marco Mezquida

Improvisació

 

Durada: 69’23”

Fotos

VÍDEOS