La mezzosoprano Anna Alàs i Jové estrena òpera i disc a Barcelona

La mezzosoprano Anna Alàs i Jové estrena òpera i disc a Barcelona

La cantant egarenca Anna Alàs i Jové ha captivat el públic català aquest inici de 2020 amb l’estrena de l’òpera Diàlegs de Tirant e Carmesina que va tenir lloc al Foyer del Gran Teatre del Liceu. La nova òpera de cambra del compositor Joan Magrané, amb llibret de Marc Rosich, es va estrenar l’estiu de 2019 al Festival Castell de Peralada i arriba al teatre de la Rambla amb representacions els dies 13, 14 i 15 de febrer de 2020. L’artista SEED interpreta el doble rol de Vídua Reposada i de Plaerdemavida, al costat de Josep Ramon Olivé -Tirant- i d’Isabella Gaudí en el paper de Carmesina. L’òpera compta amb un conjunt instrumental de cambra encapçalat pels Lassus Quartett, juntament amb el flautista Frederic Sánchez i l’arpista Ester Pinyol, tots ells sota la direcció de Francesc Prat.

Per altra banda, el 20 de febrer passat també va tenir lloc a la Sala de Llevant de la Biblioteca de Catalunya la presentació de l’àlbum Legacy (SEED006), millor disc de clàssica de 2019 segons la revista Enderrock. La vetllada va començar amb una conversa entre l’especialista en cançó i pedagoga Maria Dolors Aldea, el crític musical Jaume Radigales i la pròpia Anna Alàs i Jové i Alexander Fleischer, duet d’intèrprets del disc.

A manera de fermall de la presentació, Alàs i Fleischer van compartir un concert breu amb algunes cançons enregistrades a Legacy i amb la presència i presentació breu del compositor Joan Magrané.

Tags:
, ,